facebook-icon twitter-icon linkedin-contel: 020 41 14 190

transparant logo

Tape-acts

tape-actLimmerick heeft uitstekende technici, die veel ervaring hebben met zogenaamde tape-acts. Dat is de act waarbij een of meer artiesten met een tape (tegenwoordig natuurlijk USB-stick, memory card, of vanaf een laptop) meezingen. We hebben (soms voor collega-bedrijven) al zeer veel optredens verzorgd voor o.a.: Nick & Simon, Rene Riva, Peter Beense en Tessa Sunniva. Ook de acts van de Gospel Queens, StarZ en de RockFrogs mogen we van professioneel geluid voorzien.

De expertise is dus zeker aanwezig, en we weten al snel wat een artiest wil. Met alle benodigde apparatuur voorhanden (microfoon, in-ear systeem, mixer, geluidssysteem etc.) kunnen we snel inspelen op de wensen van de artiest en organisatie.

Een tape-act kan worden uitgevoerd als 'inprik-act' (vaak bij grotere evenementen, waarbij de artiest 1 van velen is); dan verzorgt één partij de geluidsinstallatie (ook dat kan Limmerick natuurlijk verzorgen). Maar natuurlijk kan er ook per optreden een geluidsset worden meegenomen. Vaak wordt er onderscheid gemaakt tussen een A-set (tot ca. 250 pers.) een B-set (tot ca. 500 pers.) en een C-set (alles wat groter is, dus altijd in overleg).

Wilt u een offerte aanvragen?

Dat kan natuurlijk via het contactformulier.
Mocht u graag wat extra hulp willen bij het kiezen, maakt u dan gebruik van het keuzehulp formulier.

Welke apparatuur heb ik nodig?

Gebruik onze handige keuzehulp!

Evenement
Presentatie
Tape-act
Festival

Licht & geluid verhuur
Licht & geluid verhuur
Limmerick het juiste adres voor licht & geluid verhuur. Van draaitafel tot lasershow.

Passie voor evenementen?

Heeft u ook een passie voor evenementen?
Ontvang 1 keer per maand tips of een verhaal over evenementen.
E-mailadres


Bel mij terug

Laat hier uw telefoonnummer achter
of bel: 020 411 41 90
Stel een vraag
1000 tekens over