facebook-icon twitter-icon linkedin-contel: 020 41 14 190

transparant logo

Theater

theater-productLimmerick is al jaren een trouwe partner in theatertechniek; of het nu gaat om technische voorbereiding van een theatervoorstelling, het verzorgen van het geluid of de verhuur van apparatuur.

We zijn goed thuis in de complexe geluidssystemen die in theaters vaak worden gebruikt en hebben ervaring met bijvoorbeeld zenders en monitors. Ook weten we wat er komt kijken bij de opstart van een nieuwe productie, voorstelling of evenement. Graag helpen wij u bij de technische realisatie van een theatershow en het opstellen van een technische rider. We kunnen voor uw productie ook een geluidstechnicus, lichttechnicus, zendertechnicus, stagemanager of ander personeel leveren.

Vanwege deze jarenlange ervaring en bekendheid in de Nederlandse theaters kunnen we u verder helpen dan alleen het huren van de benodigde apparatuur. We kunnen ook zorgdragen voor de bediening ervan, op- en afbouw van decor, het uitvoeren van changementen, licht, geluid en eventueel transport.

De gehele podiumtechniek kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Wilt u een offerte aanvragen?

Als u een offerte wil aanvragen voor een theater-productie, verzoeken we u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Aangezien er zeer veel aspecten van de productie zijn, die moeten worden doorgenomen, is het moeilijk dit direct en via een e-mail te doen.

Welke apparatuur heb ik nodig?

Gebruik onze handige keuzehulp!

Evenement
Presentatie
Tape-act
Festival

Licht & geluid verhuur
Licht & geluid verhuur
Limmerick het juiste adres voor licht & geluid verhuur. Van draaitafel tot lasershow.

Passie voor evenementen?

Heeft u ook een passie voor evenementen?
Ontvang 1 keer per maand tips of een verhaal over evenementen.
E-mailadres


Bel mij terug

Laat hier uw telefoonnummer achter
of bel: 020 411 41 90
Stel een vraag
1000 tekens over