Licht- en geluidsverhuur voor grote en kleine evenementen

Wil jij een feestje of een compleet evenement organiseren? Ben je daarvoor op zoek naar een partij die licht- en geluidsapparatuur verhuurt in de regio Amsterdam? Dan ben je bij Limmerick aan het juiste adres! Wanneer je op zoek bent naar geluidsapparatuur voor een evenement, een bedrijfspresentatie of een verjaardagsfeestje dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat alles goed geregeld is. Niets is vervelender dan er te laat achter komen dat de apparatuur niet goed werkt. Daarom is het wel zo fijn als je iemand hebt die er verstand van heeft en jou van een advies kan voorzien bij het huren van de juiste apparatuur voor licht en geluid.

Maak jouw evenement compleet!

Het aantal personen, de gelegenheid, de ruimte, zomaar een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden bij het kiezen van de juiste geluidsinstallatie en audiovisuele apparatuur. Daarnaast wil je het misschien nog mooier maken met special effects zoals een complete lichtshow of lasershow.

Licht en geluid verhuur voor feestjes

Voor vrijwel ieder feest kunnen wij je helpen bij het huren van licht en geluid. Ben jij op zoek naar een totaaloplossing dan bieden we een pakket inclusief: dj-apparatuur, geluidsinstallatie, lichten en wij komen het ook nog eens bezorgen en aansluiten. Wil je alleen losse onderdelen huren zoals een muziek box en een discolamp voor in de woonkamer dan is dit ook mogelijk. Het hangt allemaal af van wat jouw wensen zijn, want het is jouw feestje! Alles is mogelijk bij ons, je kunt dus ook zelf samenstellen wat voor licht en geluidsapparatuur je wilt huren.

Licht en geluid verhuur presentatie

Ook als je niet op zoek bent naar licht en geluid voor een feestje dan kunnen wij je verder helpen. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in licht en geluid voor product- en bedrijfspresentaties. Denk bijvoorbeeld aan professionele speakers, microfoons, beamers en licht.

Waarom Limmerick?

Wij hebben al 15 jaar ervaring in de entertainmentindustrie en verzorgen complete theaterproducties, maar verhuren ook dj sets, licht en geluid, microfoons en audiovisuele apparatuur voor iedere gelegenheid. Denk daarbij aan bruiloften, verjaardagsfeesten, studentenfeesten. Meer weten? Neem contact op of gebruik onze handige keuzehulp!

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Ook zin in een evenement? “Met z’n allen” doe je tegenwoordig zo
GROOTS denken, bij kleinere groepen die steeds groter worden…