Special effects maken je evenement compleet

Special effects maken je evenement compleet

Special effects worden steeds meer gebruikt op feesten. Ze dienen als versterking van licht- en geluidsapparatuur. Special effects zorgen voor een onvergetelijk evenement. Wat is er nou mooier dan een lasershow die meedeint op de maat van de muziek? Of een rookmachine waardoor de kleuren van het licht intenser worden? Met behulp van lasers en effectmachines wordt elk evenement uniek!

Effectmachines

De effectmachines van Limmerick kunnen je helpen jouw evenement uniek te maken. Wij hebben onder andere rookmachines en bellenblaasmachines. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor confetti of streamers.

Een rookmachine creëert dikke rookwolken die als doel hebben het licht intenser zijn werk te laten doen. De rook blijft een korte tijd hangen. Hierdoor krijgen je gasten te maken met een intensere beleving van het licht en de muziek.

Een bellenblaasmachine doet het vooral goed op feestjes of evenementen waarop kinderen aanwezig zijn. Kinderen zijn vaak gek op de bellen die deze machines produceren. Een bellenblaasmachine verhindert het zicht niet, in tegenstelling tot een rookmachine.

Confetti is te krijgen in veel verschillende kleuren en maten. Confetti of streamers kunnen zorgen voor een effect dat lijkt op vuurwerk, maar dan een stuk veiliger. Een bepaald onderdeel van het evenement kan zo extra in de spotlight worden gezet.

Lasershows

Bij Limmerick kun je ook terecht voor lasers, hiermee kun je een eigen lasershow maken of laten maken. Er is onder andere de mogelijkheid om een logo of tekst in je show te verwerken. Hierdoor krijgt de show zijn eigen unieke tintje.

Lasers zijn vaak groen. Deze kleur is het beste te zien en geeft daardoor het beste effect. Het is echter ook mogelijk om een een RGB laser in te zetten waarmee je alle kleuren kunt maken.

Lasers in combinatie met andere lichteffecteneffectmachines en goede geluidsapparatuur zorgen voor een zeer geslaagd evenement. De gasten zullen een onvergetelijke avond beleven en hier nog lang over napraten!

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Ook zin in een evenement? “Met z’n allen” doe je tegenwoordig zo
GROOTS denken, bij kleinere groepen die steeds groter worden…