Weer een geslaagd feestje!

Weer een geslaagd feestje!

Op 22 maart 2013 heeft Limmerick het geluid en licht verzorgd voor de openingsborrel van Bengelmedia. Geheel op locatie hebben wij geluid, dj apparatuur en lichteffecten van de hoogste klasse weten neer te zetten. Op de 10de verdieping in een kantoorgebouw in Amsterdam was het een waar feestje op de vrijdagavond. Geheel volgens de wens van onze klant en met zeer tevreden gasten achteraf.

Een luxe vrijdagmiddagborrel omdat er deze keer echt iets te vieren viel. Onze klant had de opening van het nieuwe kantoor en dit was de reden om Limmerick te benaderen. Het gehele technische aspect werd zo vormgegeven dat de huisstijl van onze cliënt nadrukkelijk naar voren kwam. Lichten op de specifieke bedrijfskleuren, projectoren om een presentatie te kunnen geven en natuurlijk was er ook een microfoon aanwezig.

De speech die later op de avond volgde mocht er zeker zijn en hierna kon het feest echt beginnen. Met vier boxen, een versterker en de benodigde dj apparatuur werd er een waar feest neergezet op de 10de verdieping. Met een fantastisch uitzicht over Amsterdam dat reikt vanaf de Zuidas tot aan de Amsterdam Arena.

Alle geluids- en lichtapparatuur brachten en installeerden wij vooraf op locatie en na afloop had onze klant geen omkijken hiernaar. Limmerick neemt uw zorgen uit handen en laat u met een gerust gevoel een feestje bouwen. Is techniek niet uw sterkste punt en zit uw met de handen in het haar, wees dan niet bang om ons te bellen. Wij zijn professionals op het gebied van geluidverhuur, dj apparatuur, lichtverhuur en het maken van een sfeertje op uw feest.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Ook zin in een evenement? “Met z’n allen” doe je tegenwoordig zo
GROOTS denken, bij kleinere groepen die steeds groter worden…