Techniek

Techniek is onze specialiteit en onze passie. We zorgen dat sprekers goed verstaanbaar zijn, zorgen dat de ruimte er mooi uitziet met prachtig licht en maken presentaties uitstekend zichtbaar met onze professionele audiovisuele middelen. Voor evenementen die niet op een bestaande locatie plaatsvinden regelen wij bovendien de elektriciteitsvoorziening.

Catering

Door onze jarenlange ervaring in de evenementenwereld hebben we veel contacten opgebouwd met cateraars. Wilt u alleen drank schenken, simpele hapjes serveren of een complete maaltijd aanbieden aan uw gasten, het kan allemaal door ons worden geregeld.

Locatie

Nog geen geschikte locatie gevonden voor uw evenement? Wij gaan voor u op zoek! Wij kunnen één of meerdere locaties voorstellen, afhankelijk van het aantal gasten, het type evenement dat u wilt organiseren en uw overige wensen. Een mooi evenement kan ook worden georganiseerd door een tent te plaatsen.

Entertainment & hospitality

Om uw gasten echt een onvergetelijk evenement te bezorgen, kunt u hospitality en entertainment toevoegen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw gasten te laten ontvangen door een aantal gastheren of gastvrouwen. Heeft u entertainment nodig? Huur dan een zanger of zangeres in of wellicht een leuk cabaret. Wat u ook zoekt, wij kunnen u hier bij helpen.

Inrichting

De juiste inrichting en het decor van een ruimte zijn erg belangrijk voor een geslaagd evenement. Comfortabele stoelen om op te zitten, mooie planten ter aankleding en goede tafels om aan te eten. Ook de bewegwijzering moet niet vergeten worden: maak het uw gasten meteen duidelijk waar ze naartoe moeten en voor wat.