Hoe organiseer jij succesvol evenementen in 2019?

Hoe organiseer jij succesvol evenementen in 2019?

Allereerst de beste wensen voor 2019. Ik hoop dat wij samen veel mooie evenementen organiseren in dit nieuwe jaar. Met meer dan 20 jaar aan ervaring in de evenementenbranche is Limmerick ook in 2019 graag jouw partner in licht verhuur, geluid verhuur en productieondersteuning.

In onze blogs komen diverse thema’s aan bod die jou helpen om succesvol evenementen te organiseren. Om ook in 2019 te knallen, zetten wij een aantal besproken thema’s uit 2018 op een rij. Wil jij de volledige blog lezen, klik dan op de kop van de desbetreffende alinea.

Alleen maar liefde voor de evenementenbranche!

Als licht- en geluidstechnicus geloof ik in de kracht van hoogwaardige apparatuur. Er is een aanzienlijk kwaliteitsverschil tussen de kwaliteitsmerken en de goedkopere merken. De apparatuur die je kiest, werkt door in je evenement. Vanuit mijn liefde voor de evenementenbranche, heb ik er voor gekozen om alleen met hoogwaardige apparatuur te werken. Een principe waaraan ik vasthoud!

Hoe overtuig je mensen om naar je evenement te komen?

Hoe goed denk jij na over je evenement? Zo goed, dat jij ervan overtuigd bent dat men massaal komt? Zorg jij voor een unieke ervaring, iets waarvan mensen denken: daar moeten we heen? Een goede voorbereiding kan veel stress besparen. Daarom bespraken wij in deze blog een aantal actiepunten die op jouw ‘to do list’ dienen te staan.

Prikkel de bezoekers van jouw evenement met goed licht en geluid

Hoe prikkel jij de zintuigen van jouw bezoekers? Doe je dat op een dusdanige manier dat zij deze beleving graag delen met anderen? Bekijk of jij twee belangrijke stelregels van licht- en geluidstechnici volgt.

Wat mag je niet vergeten als je een openlucht evenement organiseert?

Wellicht ben jij nu al bezig met de voorbereidingen voor openlucht evenementen in de zomerperiode. In deze blog gaven wij drie belangrijke punten die je niet mag vergeten als jij een openlucht evenement organiseert.

4 gouden tips voor jouw Amsterdam Canal Parade bootfeest

De Amsterdam Canal Parade is een jaarlijks spektakel waaraan 80 boten door de Amsterdamse grachten varen en alles uit de kast halen om een onvergetelijke ervaring te creëren. In de afgelopen jaren hebben wij talloze klanten geholpen bij het organiseren van hun bootfeest. Daarom in deze blog een aantal tips voor een geslaagd Canal Parade bootfeest.

Plezierig samenwerken aan een geslaagd evenement

Plezier hebben tijdens werktijd is enorm belangrijk. Het werkt door op de bezoekers van het evenement. Als evenementenorganisator dien je je te verdiepen in de wensen van jouw personeel en jouw dienstverlening aan hen hierop aan te passen. Vind jij het hebben van blije medewerkers ook belangrijk? In deze blog gaf ik jou tips die jou en jouw medewerkers een glimlach op het gezicht bezorgen.

In 2019 komen weer nieuwe onderwerpen met betrekking tot de evenementenbranche aan bod. Is er een specifiek thema waarover jij graag meer informatie wilt? Neem contact met mij op en dan zie jij die wellicht terug in mijn blog.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Ook zin in een evenement? “Met z’n allen” doe je tegenwoordig zo
GROOTS denken, bij kleinere groepen die steeds groter worden…